Webinar 10 Ιουνίου 2020 με θέμα: «Ασφαλέστερη χειρουργική του θυρεοειδούς».

Αγαπητοί συνάδελφοι,

το Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων (ΕΕΧΕΑ) σε συνεργασία με την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία (ΕΕΕ) διοργανώνουν την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020, ώρα 19:00-20:00, Webinar με θέμα: «Ασφαλέστερη χειρουργική του θυρεοειδούς».

Η νέα πραγματικότητα που η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει στη ζωές όλων μας δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστες και τις επιστημονικές συναντήσεις μας. Η ΕΕΧΕΑ και η ΕΕΕ προσαρμοζόμενες στις νέες συνθήκες και στη νέα καθημερινότητα που υγειονομικοί λόγοι επιβάλλουν, προχωράνε μαζί στη διοργάνωση του Webinar αυτού.

Έμπειροι και καταξιωμένοι στο χώρο της Χειρουργικής και της Ενδοκρινολογίας συνάδελφοι, θα σας παρουσιάσουν τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν την ασφάλεια στην χειρουργική του θυρεοειδούς αδένα.

Επισυνάπτεται πρόγραμμα του Webinar με τα θέματα και τους ομιλητές της εκδήλωσης.

Θα ακολουθήσει νέα επικοινωνία με λεπτομέρειες για τον τρόπο εγγραφής στο Webinar.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να μας τιμήσετε με διαδικτυακή σας παρουσία στο Webinar αυτό.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΕΧΕΑ,

Χρίστος Χριστοφορίδης

Γενικός Γραμματέας

Προκειμένου να παρακολουθήσετε ελεύθερα το webinar, μπορείτε να προεγγραφείτε μέσω της διεύθυνσης:
https://attendee.gotowebinar.com/register/7248506624245644303
(Webinar ID: 885-238-411)

συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμό σας και το email σας (Εικόνα 1 πιο κάτω) στη φόρμα εγγραφής, ώστε να λάβετε αυτόματα ένα νέο e-mail που θα περιέχει τον σύνδεσμο μέσω του οποίου θα μεταδοθεί online το webinar.

Εικόνα 1

Την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του webinar, για να συνδεθείτε, θα πατήσετε στον παραπάνω σύνδεσμο και αφού συμπληρώσετε πάλι το Ονοματεπώνυμο και το email σας, θα πατήσετε στο κουμπί “Join Webinar in Progress” στο κάτω μέρος της φόρμας. Στη συνέχεια (Εικόνα 2) θα δεχθείτε να “κατέβει” και “εγκατασταθεί” (ή “εκτελεστεί”) στον browser σας, ένα μικρό πρόγραμμα με το όνομα GoToWebinar Opener (Εικόνα 3), το οποίο είναι απαραίτητο για να δημιουργήσει στον Η/Υ σας το περιβάλλον παρακολούθησης και υποβολής ερωτημάτων (Εικόνα 4).

Εικόνα 2

Εικόνα 3

Εικόνα 4

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα webinars είτε από σταθερό ή φορητό υπολογιστή είτε από άλλη κινητή συσκευή (tablet, κινητό τηλέφωνο), κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας την αντίστοιχη εφαρμογή για iOS ή για Android λειτουργικό.

Mπορείτε να υποβάλλετε τις ερωτήσεις σας στους εισηγητές, είτε προφορικά (ενδείκνυται), πατώντας πρώτα το κουμπί με την παλάμη (Εικόνα 5),

Εικόνα 5

ώστε ο τεχνικός συντονιστής να σας δώσει τον λόγο και να ανοίξει το μικρόφωνό σας για να σας ακούσουν όλοι οι συμμετέχοντες, είτε γραπτά, πληκτρολογώντας την ερώτησή σας στο πλαίσιο με τίτλο Question και στη συνέχεια πατώντας Send για να την παραλάβει ο τεχνικός συντονιστής και να την προωθήσει στον ομιλητή (Εικόνα 6).

Εικόνα 6

 

Προσβλέποντας πάντα στην πολύτιμη ενεργό συμμετοχή σας.