Ημερίδα ΕΕΧΕΑ Οκτωβρίου 2020

Η ΜΟΡΙΑΚΗ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗ ΛΗΨΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΑΔΕΝΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρεία Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων (Ε.Ε.Χ.Ε.Α.) σας προσκαλεί στη φθινοπωρινή ημερίδα της Εταιρείας με θέμα «Η ΜΟΡΙΑΚΗ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗ ΛΗΨΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΑΔΕΝΑ»

.

Η νέα πραγματικότητα που η πανδημία του κοροναϊού έχει φέρει στη ζωές όλων μας δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστες και τις επιστημονικές συναντήσεις μας. Παρόλες τις αντιξοότητες που οι καινούριες συνθήκες επιβάλλουν, η ΕΕΧΕΑ προσαρμοζόμενη σε αυτές, προχωράει στη διοργάνωση της Ημερίδας αυτής διαδικτυακά το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 9.00 π.μ.

Σημαντική συμβολή στην Ημερίδα έχει και η Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία, στο πλαίσιο της επιστημονικής συνεργασίας που έχει καθιερωθεί εδώ και λίγα χρόνια μεταξύ των δύο Εταιρειών. Στην Ημερίδα συμμετέχουν καταξιωμένοι και διεθνούς εμβέλειας χειρουργοί, ενδοκρινολόγοι, γενετιστές και πυρηνικοί ιατροί, με σκοπό την πληρέστερη και πολυδιάστατη ανάπτυξη των θεμάτων που απασχολούν την Ημερίδα.

Οι καταξιωμένοι ομιλητές θα αναπτύξουν τις απόψεις και θα μοιραστούν τις γνώσεις τους σε ένα νέο και ταχέως εξελισσόμενο πεδίο που αφορά τον καρκίνο θυρεοειδούς, το οποίο αρκετοί θεωρούν ως το μέλλον στην αντιμετώπιση της νόσου.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να συμμετέχετε, προσαρμοζόμενοι στις νέες υγειονομικές συνθήκες της εποχής μας, στην διαδικτυακή (πρώτη) Φθινοπωρινή Ημερίδα της Εταιρείας μας, ευελπιστώντας το σημαντικό αλλά απών στη συγκεκριμένη περίπτωση κοινωνικό κομμάτι των εκδηλώσεων μας να πραγματοποιηθεί σύντομα σε επόμενη ευκαιρία με όλους μας παρόντες και υγιείς.

Περιμένουμε όλους σας, ειδικούς, ειδικευόμενους, φοιτητές, να μας τιμήσετε με της διαδικτυακή σας παρουσία στην Ημερίδα αυτή.

Με τιμή

Για την Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων

 

Πρόεδρος Δ.Σ.

Δημήτριος Λινός

Γενικός Γραμματέας Δ.Σ.

Χρίστος Χριστοφορίδης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...