Εαρινή Ημερίδα 29 Μαΐου 2021 Αμφιλεγόμενα θέματα στη Χειρουργική των Ενδοκρινών Αδένων Α’ Ανακοίνωση

Εαρινή Ημερίδα (διαδικτυακή) Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων

“Αμφιλεγόμενα θέματα στη Χειρουργική των Ενδοκρινών Αδένων”

Σάββατο 29 Μαΐου 2021
Α’ Ανακοίνωση

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρεία Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων (Ε.Ε.Χ.Ε.Α.) σας προσκαλεί στη Εαρινή Ημερίδα της Εταιρείας με θέμα «Αμφιλεγόμενα θέματα στη Χειρουργική των Ενδοκρινών Αδένων».

Η πραγματικότητα που ο κοροναϊός έχει επιβάλει στις ζωές μας δεν αφήνει δυστυχώς ανεπηρέαστες και τις επιστημονικές συναντήσεις μας. Παρόλες τις αντιξοότητες που οι πρωτόγνωρες συνθήκες επιβάλλουν, η ΕΕΧΕΑ προσαρμοζόμενη σε αυτές, προχωράει στη διοργάνωση και αυτής της Ημερίδας διαδικτυακά το Σάββατο 29 Μαϊου 2021 και ώρα 9.30 π.μ.

Σημαντική συμβολή στην Ημερίδα έχει και πάλι η Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία, στο πλαίσιο της επιστημονικής συνεργασίας που έχει καθιερωθεί μεταξύ των δύο Εταιρειών. Στην Ημερίδα συμμετέχουν καταξιωμένοι και διεθνούς εμβέλειας χειρουργοί, ενδοκρινολόγοι, νεφρολόγοι και πυρηνικοί ιατροί, με σκοπό την πληρέστερη και πολυδιάστατη ανάπτυξη των θεμάτων που απασχολούν την Ημερίδα.

Οι καταξιωμένοι ομιλητές θα αναπτύξουν τις απόψεις και θα μοιραστούν τις γνώσεις τους σε ένα πεδίο που αφορά τις διαχρονικές ή μη αντιπαραθέσεις στη χειρουργική των ενδοκρινών αδένων.

Προσκαλούμε όλους σας λοιπόν να συμμετέχετε, προσαρμοζόμενοι στις υφιστάμενες υγειονομικές συνθήκες της εποχής μας, στην διαδικτυακή Εαρινή Ημερίδα της Εταιρείας μας, ευελπιστώντας το απών στη συγκεκριμένη περίπτωση κοινωνικό κομμάτι των εκδηλώσεων μας να πραγματοποιηθεί σύντομα με όλους μας παρόντες και υγιείς.

Περιμένουμε όλους σας, ειδικούς, ειδικευόμενους, φοιτητές, να μας τιμήσετε με της διαδικτυακή σας παρουσία και στην Ημερίδα αυτή.

Με τιμή
Για την Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Λινός

Ο Γενικός Γραμματέας

Χρίστος Χριστοφορίδης

Εαρινή Ημερίδα "Αμφιλεγόμενα θέματα στη Χειρουργική των Ενδοκρινών Αδένων"