17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων μου έκανε την τιμή να οργανώσω το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριό της το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace από 19 έως 21 Νοεμβρίου 2021. Η θεματολογία του Συνεδρίου μας αφορά στη χειρουργική του θυρεοειδούς, των παραθυρεοειδών, των επινεφριδίων και των νευροενδοκρινικών όγκων του πεπτικού συστήματος. Η ανάπτυξη αυτών των θεμάτων βασίζεται σε διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες, ελεύθερες ανακοινώσεις, προβολή video και συζήτηση ενδιαφερόντων περιστατικών. Φέτος το συνέδριό μας, στα πλαίσια της προφύλαξης από τη νόσο COVID-19, θα έχει την ιδιαιτερότητα ότι θα διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός συνέδρων στις αίθουσες και οι υπόλοιποι θα παρακολουθήσουν διαδικτυακά. Αυτό όμως δε θα περιορίσει τις εργασίες του συνεδρίου, ούτε τη συμμετοχή όλων των χειρουργών που ασχολούνται με τη Χειρουργική των Ενδοκρινών Αδένων στην Ελλάδα.
Θα υπάρξει συμμετοχή σημαντικών ξένων ομιλητών και θα διοργανωθεί και σεμινάριο νευροδιέγερσης με παρακολούθηση και σχολιασμό από ζωντανό χειρουργείο το οποίο θα μεταδοθεί στην αίθουσα του συνεδρίου.

Ιδιαίτερη σημασία έχει η συμμετοχή όλων των χειρουργών που επιθυμούν να ασχοληθούν με το αντικείμενο της Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων αλλά και η συμμετοχή των ειδικευομένων γενικής χειρουργικής.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να συμμετέχετε στο συνέδριό μας και να επισκεφτείτε την όμορφη Θεσσαλονίκη, για να ανταλλάξουμε εμπειρίες και σκέψεις με μοναδικό γνώμονα το όφελος των ασθενών μας.

Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου

Ιωάννης Κουτελιδάκης

Καθηγητής Χειρουργικής Α.Π.Θ.

17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων

Η ιστοσελίδα για το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων