Επικαιροποίηση στοιχείων και λίστας μελών ΕΕΧΕΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι διαπιστώθηκε ότι παρά τις επίμονες και συνεχείς προσπάθειες του παρόντος αλλά και προηγούμενων ΔΣ της ΕΕΧΕΑ για επικαιροποίηση των στοιχείων των μελών αυτής, αυτό δεν κατέστει δυνατό πλήρως. Αποτέλεσμα αυτού είναι κάποια μέλη να μην λαμβάνουν ενημερώσεις για τις εκδηλώσεις και τις ενέργειες της Εταιρείας.

Σκοπός του ΔΣ είναι η ενεργός συμμετοχή στις εκδηλώσεις και προσπάθειες της ΕΕΧΕΑ του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού μελών. Με βάση αυτό θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όσα μέλη της ΕΕΧΕΑ, παλαιά ή νεότερα, δεν έχουν λάβει ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου για τις πρόσφατες δράσεις της εταιρείας (π.χ. Webinars, ηλεκτρονικό περιοδικό) ή γνωρίζουν μέλη τα οποία δεν λαμβάνουν τις ενημερώσεις αυτές να μας το γνωστοποιήσουν συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή μέσω email στη διεύθυνση της ΕΕΧΕΑ info@eexea.gr.

    Βιογραφικό

    Επιτρεπόμενες μορφές: pdf, doc, docx, jpg, png

    1 Απάντηση

    1. 24 Μαρτίου 2021

      […] να συμπληρώσουν τη φόρμα στο σύνδεσμο που ακολουθεί. Φόρμα επικαιροποίησης στοιχείων για τα μέλη της EEXEA Η έγκυρη ηλεκτρονική διεύθυνση (email) είναι απαραίτητη […]